All Collections
Česká podpora
Tipy pro Zvýšení Prodeje
Tipy pro Zvýšení Prodeje
Michaela Kašparová avatar
Written by Michaela Kašparová
Updated over a week ago
  1. Vyberte správný okamžik

Načasování Vaší nabídky může být kritické v procesu rozhodování Vašich hostů. Nabídka odeslaná ve správný okamžik má mnohem větší šanci na úspěch. Váš host se například nemusí zajímat o late check out před příjezdem, proto by bylo vhodné ji promovat den nebo dva před odjezdem. Před příjezdem je dobré nabídnout dopravu na letiště, upgrade pokoje nebo šampaňské na pokoj.

     2. Zaujměte je

Použitím příslušného slovesa v názvu (zažijte, ochutnejte, dopřejte si) upoutáte pozornost svých hostů na první pohled. Poté zdůrazněním výhod Vaší nabídky vytvoříte jasný obrázek o tom, jak jejich pobyt bude nezapomenutelný, díky tomuto zážitku.

     3. Limitujte Vaše nabídky

Nezapomeňte se zmínit, že Vaše nabídka je k dispozici pouze po určitou dobu, aby vyvolala pocit naléhavosti. Tím vytvoříte pobídku k okamžité rezervaci určité nabídky.

     4. Personalizujte Vaše nabídky

Zjistěte, kdo jsou Vaši hosté, a rozdělte je do skupin. Mohou to být obchodní cestující, páry, senioři - skupiny by měly odrážet Vaší klientelu. Poté vytvořte relevantní nabídky pro tyto skupiny. Ve zprávě poté nezapomeňte oslovit svého hosta jménem!

      5. Nabídněte řešení

Vyřešte problém, na který by Váš host mohl narazit. Veřejná doprava do Vašeho místa není možná? Nabídněte spolehlivé taxi služby. Host má dietní omezení? Nabídněte jim přizpůsobené menu. Díky recenzím od hostů se tak můžete dozvědět mnohem více o problémech, se kterými se Vaší hosté potýkají, a nabídnout řešení formou nabídky.

      6. Zachovejte jednoduchost

Odstraňte všechny pochybnosti a stručně popište základní informace v nabídce: kdy je možné tuto službu využít, kde se tato služba odehrává a zejména za kolik. Nenechte prostor pro nerozhodnost. Přidejte jasnou výzvu k akci, aby si Váš host mohl okamžitě udělat rezervaci.

       7. Použijte automatizovaný nástroj

Ušetřete čas, energii, a získejte další příjmy od každého hosta pomocí automatizovaného nástroje jako je MyStay.

Did this answer your question?