All Collections
Česká podpora
Překlady a Zrušení registračního formuláře
Překlady a Zrušení registračního formuláře

Jak funguje zrušení registračního formuláře? Co je nového v Adminu a na pobytovém webu?

Michaela Kašparová avatar
Written by Michaela Kašparová
Updated over a week ago

Jedna z hlavních změn byla provedena v našem check-in formuláři a objednávkovém formuláři. Nyní Vaši hosté už nemusí vyplňovat své křestní jméno, příjmení, číslo mobilního telefonu a e-mailovou adresu, pokud tyto informace máte uvedené v sekci Rezervace. Jak to tedy funguje? Jednoduše. Pokud si host otevře Váš pobytový web z z jedné Vaší předpříjezdové SMS / e-mailu, budou veškeré tyto informace už předvyplněny.

Co dále jsme si pro Vás připravili? Vyslyšeli jsme Vašim požadavkům a přidali jsme překladač k místům do mapy. Nyní snadno přeložíte názvy pomocí překladače do zvolených jazyků.

Tato aktualizace je především důležitá pro recepční, jelikož hosté teď mohou požádat o smazání vyplněné registrační karty, například z důvodu špatně zadaných údajů.
Recepce bude prvně informována v Dashboardu, ale také se zobrazí červený křížek u konkrétní registrační karty v sekci Rezervace. Je poté na recepci, zda danou registrační kartu vytiskne či uloží a nakonec z Admina smaže, aby tak umožnila hostovi vyplnit check in kartu znova, nebo kartu ponechá a při příjezdu hosta ji upraví dle nutnosti. 

Did this answer your question?