All Collections
Česká podpora
Webový Check in je na světe!
Webový Check in je na světe!

Podívejme se blíže, co se v MyAdminu změnilo a na jaké nové funkce se můžete těšit!

Michaela Kašparová avatar
Written by Michaela Kašparová
Updated over a week ago

Nová verze MyStay byla zveřejněna a s tím i několik změn v naší platformě!

Ta nejdůležitější změna se týká pobytového check inu. Hosté už nemusejí stahovat aplikaci, pokud nechtějí, a mohou rovnou provést check in na Vašem pobytovém webu. Jednoduše, stačí jen pár kliknutí.

Webový check in máte automaticky zapnutý, pokud tedy nechcete tuto funkci používat, můžete ji vypnout v MyAdminu - Nastavení - Obecné - Webový Check in.

Další výhodou digitálního check inu je multicheck in, což znamená, že hosté teď mohou nasdílet webový link i s ostatními cestujícími. Check in tak může udělat opravdu každý a Vy budete mít kompletně vyplněné a podepsané registrační karty ještě před příjezdem hostů. Registrační karty si můžete v den pobytu vytiskout a následně skladovat v listinné podobě a nebo je uchovat v MyAdminu a vytisknout až v případě kontroly cizinecké policie.

 V Adminu, tato funkce zahrnovala i přepracování sekce ,,Rezervace". Nyní veškeré rezervace můžete upravovat a nebo mazat přímo v MyAdminu.
Kromě manuálního importu hostů máte možnost i přidávání jednotlivých rezervací, což využijete v případě, že si host např. nestihl udělat rezervaci včas (walk in).

Váš host si smazal SMS s odkazem na Váš pobytový web? Nevadí. Součástí každé rezervace je i možnost zaslání další specifické SMS včetně personalizovaných informací.

Poslední změna se týká formulářů na webu, kdy si hosté mohou rovnou zarezervovat datum a čas každé služby nebo aktivity. 

Věříme, že výše zmíněné funkce budou pro Vás užitečné a pomohou Vám tak více zpříjemnit pobyt hosta ve Vašem ubytovacím zařízení.

Did this answer your question?