FAQ- Česky

Časté Otázky

Michaela Kašparová avatar
Written by Michaela Kašparová
Updated over a week ago

Jaká je cena MyStay?

Cena MyStay je od 2,5 €/měsíc/pokoj. Dodatečné slevy mohou být poskytnuty v závislosti na délce kontraktu, nebo počtu zařízení v řetězci.

Je nastavení platformy zpoplatněné?

Nastavení platformy, včetně pomoci před spuštěním je zpoplatněno pevnou částkou. Záleží o jakou verzi MyStay se jedná, základní jednorázová set up cena je 60 Euro.

Jak dlouho trvá integrace?

MyStay může být napojen na některý z našich podporovaných property management systémů. Délka integrace trvá několik dnů až týdnů.

Kolik jazyků je podporovaných? 

MyStay Standard podporuje mutace 9 základních jazyků - Čestina, Angličtina, Italština, Španělština, Němčina, Slovenština, Ruština, Francouzština a Holandština. V základní ceně profilu je jedna jazyková mutace a tou je angličtina.

Můžeme přidávat vlastní body do mapy?

Samozřejmě. Přidávat adresy do mapy, kterou v rámci MyStay nabídnete svým hostům, je skvělý způsob, jak hosté mohou poznat vaše město, okolí a partnery.


Kdo vlastní profilová data hotelu?

Každý hotel zůstává vlastníkem obsahu jejich profilu.

Jak můžeme odpovídat na chatové zprávy? 

MyStay poskytuje integraci na FB Messenger a WhatsApp. Pokud je Váš hotel zvyklý na komunikaci s hosty pomocí těchto kanálů, můžete snadno zapnout tuto funkci v MyAdmin. Hosté najdou ikonu pro Messenger nebo WhatsApp přímo na Pobytovém webu. Komunikace poté probíhá přes samotné aplikace.

Budeme mít přístup ke statistikám? Jak můžeme sledovat používanost?

Reporty a statistiky jsou sledovány a dostupny v reálném čase v MyAdminu. Navíc MyStay support team poskytuje kvartálně online meeting ohledně statistik a doporučení na zlepšení.

Vyžaduje MyStay instalaci dodatečného software na recepci?

Ne. Není potřeba instalace dalšího softwaru. 

Jak bychom měli promovat MyStay naším hostům?

Ideální je použití QR kódů vedoucí na pobytový web nebo přímo na konkrétní nabídky z pobytového webu. QR kódy si vygenerujete sami v MyAdminu. Doporučujeme použít QR kódy v samotném hotelu nebo i v konfirmačních emailech, včetně odkazu na MyStay. Dále můžete použít odkaz MyStay pobytového webu ve Vašich standardních komunikačních kanálech, včetně sociálních sítí, pokud je používáte.

Kde se objevují potvrzené objednávky? Jak jsou vloženy do systému?

Objednávky od hostů se zobrazí v MyAdminu, kde můžete upravovat jejich stav (V PROCESU, ZREALIZOVÁNA, ZRUŠENA). Systém také zabezpečuje e-mailové upozornění pro zajištění okamžitého vybavení.

Je nějaký poplatek za odesílání SMS?

SMS mají odlišnou cenu na základě země, kam jsou odesílány. Ceník najdete v MyAdminu - Fakturace.

Kolik SMS můžeme odeslat každý měsíc?

Nejste omezeni žádnými limity.




Did this answer your question?